Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Vi erbjuder betalsättet Paysonfaktura i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 25 kr.

För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den Kreditprövning  som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 12 % per månad från fakturans förfallodag.

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB.

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Då all tryck sker efter beställning och betalning så kan ibland leveransen ta upp till 14 dagar. Normalt sett skickas beställningen inom några dagar. Genomsnittlig leveranstid just nu är 5 dagar.

Ångerrätt

Enligt Distans  och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

OBSERVERA att ångerrätten ej gäller vid eget/personligt tryck.

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:-

Reklamation

Om något är fel med din leverans från oss, ber vi dig att kontakta oss så fort som möjligt så vi kan åtgärda felet. Skicka inga returer innan du meddelat oss.

Returer eller byten skickas till:
Tapir Design
Ekbacken Skaftet
593 74 Gunnebo

Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Allmänna villkor

För att få handla av oss måste du vara minst 18 år fyllda (annars krävs målsmans medgivande)

Vi förbehåller oss rätten att stänga av kunder från fortsatt handel om detta dokument inte efterföljs eller vid andra former av sabotage mot vår verksamhet. Försök till bedrägerier polisanmäls omgående.

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.